KÄYTTÄJÄN OPAS
Auton tai moottoripyörän myyminen on helppoa Pneus-Onlinen avulla!

Pneus-Onlinen ilmoitussivuilla sinun tarvitse vain laatia ja julkaista ilmoitus autostasi tai moottoripyörästäsi. Ilmoituksen laatimisessa ja julkaisemisessa on vain neljä vaihetta. Prosessi on helppoa ja erittäin käyttäjäystävällinen.

Seuraa vain käyttäjän oppaan ohjeita alla ja pane ilmoituskampanjasi alulle jo nyt.
Vaihe 1: Syötä ajoneuvosi tiedot
Klikkaa kohtaa "Lisää ilmoitus" Pneus-Onlinen ilmoitusten kotisivulla Sen kautta pääset sivulle, joka pyytää ajoneuvosi tietoja.

Kun ensiksi laadit ilmoitustasi, on valittava ajoneuvon tyyppi - joko auto/hyötyajoneuvo tai moottoripyörä - josta haluat tehdä ilmoituksen.

Anna sitten ajoneuvon yksityiskohtaiset tiedot.
Auton tiedot:
Jos teet ilmoitusta autosta ja/tai hyötyajoneuvosta, sinun on täytettävä alla olevat tiedot autostasi valitsemalla annetut vaihtoehdot:

- Auton kategoria
- Automerkki
- Malli
- Versio
- Vuosi
- Vaihteisto
- Ovet
- Energia
- Väri
- Km
- Hinta

Muista merkitä laatikko "ensimmäinen omistaja", jos olet auton ensimmäinen omistaja.
Moottoripyörä tiedot:
Jos teet ilmoitusta moottoripyörästä, sinun on täytettävä alla olevat tiedot moottoripyörästäsi valitsemalla annetut vaihtoehdot:

- Moottoripyörän kategoria
- Moottoripyörän merkki
- Väri
- Vuosi
- Km
- Hinta

Muista merkitä laatikko "ensimmäinen omistaja", jos olet moottoripyörän ensimmäinen omistaja.
Vaihtoehdot ja kommentit:
Täytä sarakkeeseen "Lisävarusteet" ajoneuvosi erityisvarustelu. "Kommentteja" -sarakkeessa voit antaa kommentteja ajoneuvosta (yksityiskohtia, naarmut, ajoneuvon yleinen kunto, jne... ).
Kuvien tallennus sivuille:
Voit tallentaa ajoneuvosta neljä kuvaa sivuille. Tämä toiminto on valinnainen, joskin tehokas tapa saada kauppa aikaan. Kun tallennat sivuille kuvia ajoneuvostasi (auto/moottoripyörä) eri kulmista, ostaja saa selvän käsityksen ja hänen ostokiinnostuksensa herää herkemmin. Koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, kuvat lisäävät myyntialaa.
Miten? Valitset kuvat yksinkertaisesti omalta tietokoneeltasi käyttäen selausnäppäintä. Kun olet valinnut kuvan, klikkaat "Ok" päästäksesi seuraavaan vaiheeseen.
Vaihe 2: Oman tilin luominen
Seuraavassa vaiheessa sinua pyydetään luomaan oma tili Pneus-Onlinen ilmoitussivuille. Jos sinulla on jo tili, annat vain käyttäjänimesi ja salasanasi kirjautuaksesi sivuille. Kun kirjaudut tilillesi, voit seurata kaikkia sivuille lähettämiäsi ilmoituksia.
Uusille käyttäjille:
Jos olet uusi käyttäjä, sinun on annettava alla olevat tiedot ja kun olet täyttänyt ne, ilmoitus näytetään sinulle esikatselua varten.

- Sähköpostiosoite
- Salasana ja salasanan vahvistus
- Titteli
- Etu- ja sukunimi
- Osoite ja puhelinnumero
- Postinumero, kaupunki ja maa

Myyjän tietojen esittämiseen liittyy vaihtoehtoja. Nimen/etunimen ja osoitteen esittämisen lisäksi voit antaa sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi tai molemmat. Kun olet avannut tilin, pääset ilmoituksen esikatsellun.
Vanha käyttäjä:
Jos olet vanha käyttäjä, klikkaat "Ok"-näppäintä, kun olet antanut sähköpostiosoitteesi ja oman tilisi salasanasi, sitten siirryt automaattisesti ilmoituksen esikatseluun.
Vaihe 3: Ilmoituksen esikatselu
Esikatselujaksossa ilmoitus tule näkyviin sellaisena kuin se näkyy Internet-sivuilla. Ajoneuvon nimi ja hinta näkyvät ensimmäisellä rivillä, sen perässä on katsojien käyntien lukumäärä sekä ilmoituksen laatimispäivä ja aika. Sitten kaikki ajoneuvoon liittyvät tiedot, kuten kategoria, versio, vuosi, kilometrit ja muut piirteet listataan yhdessä lisävarusteiden ja kommenttien kanssa. Kun olet tallentanut sivulle ajoneuvon kuvat, ne näkyväät sivun oikealla puolella.
Vaihe 4: Lopullinen vahvistus
Kun saat ilmoituksen "Ilmoituksesi on vahvistettu" loppuvaiheessa, ilmoituksesi on verkossa kaikkien nähtävillä ympäri maailmaa.

PNEUS-ONLINE ei ole vastuussa näillä sivuilla olevien ilmoitusten sisällöstä tai niiden seuraamuksista.
Länsi-Eurooppa :
Itä-Eurooppa :
Amerikka :
Aasia :
Afrikka :
Oseania :
Käytetty auto, käytetty moottoripyörä, käytetty maasturi, käytetty skootteri, auton myyminen, myy auto, moottoripyörän myyminen, myy moottoripyörä, autoilmoitukset, moottoripyöräilmoitukset
Alfa Roméo, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Toyota, Volkswagen